ポスターセッション説明

ポスター講演者へのお願い

・ 講演時間前までに自分のポスター番号のついたRemoのテーブルのホワイトボードにポスターを掲示してください。発表時間の30分前からRemoの会場に入れます。

* Remoホワイトボードへのポスターの掲示の仕方に関しては、以下をご参照ください。

・ ポスター講演時間が始まったら、自分のポスター番号のテーブルで参加者をお待ち下さい。

・ ポスター講演の充実化のために、10分以下の動画(10分以下なら長さは自由)の制作とYouTube等へのアップロードを推奨します(必須ではない)。アップロードが完了したら、下記のメールアドレスまでリンクをお送りください。動画のアップロードが困難な方は、ファイル転送サービス等を用いて下記のメールアドレスまで動画をお送り下さい。こちらでYouTubeへのアップロードを行います。例として、このページの一番下に、北陸先端科学技術大学院大学の貝沼さんの動画をアップさせて頂いています(もっと短いものでも構いません)。

* 動画は講演への理解を深めることを目的としていますので、動画の有無はポスター賞の審査には影響しません。

・ 参加者は講演時間中以外でも、本websiteのコンタクトフォームで講演者に質問できます。講演者の方々は、可能な限りそれぞれの質問にメール等でお答え下さい。

yyoshida_at_se.kanazawa-u.ac.jp (_at_の部分を@に置き換えてお送り下さい。)

* パワーポイントでの動画の作成方法は、以下の動画などを参照ください。

Instruction to poster presenters

・ Display your poster in the Whiteboard of your Remo table before the session time starts. The Remo event will be open 30 minutes before the session.

* Please refer the following link about how to display your poster. https://www.waseda.jp/assoc-mcasia2020/guideline/Remo_Poster_Presenters

・ Wait for participants at your Remo table during the session time.

・ To stimulate discussions during the session time, we recommend (but not mandatory) all poster presenters to prepare a 10-min movie and upload it in YouTube. Send the movie link to the email address below. If you have a hard time to upload your movie, send it to the email address below though a file transfer service.

* Movie upload is merely to stimulate discussions. So, it will NOT affect the poster award screening.

・ Participants can also send their questions and comments to the presenters through the contact form in this website. We expect poster presenters to reply to all questions and comments.

yyoshida_at_se.kanazawa-u.ac.jp (Please replace _at_ with @.)

* For how to create movie with power point, refer the following YouTube video.

ポスターセッションプログラム(例)

1. FIB加工を用いた走査ダイアモンドNV中心プローブによる磁気イメージング、貝沼 雄太